Actueel

Onbezorgd op vakantie

07 jul 2020

Vakantiestress;
Waar gaan we naar toe? Welke route nemen wij? Wat nemen we mee? Past alles wel in de koffer of auto? Zo gaat het er deze dagen er bij veel gezinnen aan toe. Herkenbaar?

Hoe krijg je al dat werk af?
Op menig IT afdeling is de situatie vóór de zomer- en wellicht ook de kerstvakantie niet veel anders. Wie gaat er op vakantie en wanneer? Wie pakt de lopende projecten op? Wat te doen bij ‘calamiteiten’? Moeten er collega’s wel of niet beschikbaar zijn? Maar wat te denken van de overvolle mailboxen ná de vakantie. De werkzaamheden die zijn blijven liggen door de vakantie. Kortom, best uitdagend, iedere vakantieperiode weer. Herkenbaar?

Besteed het uit
Het kan ook anders. Besteed verschillende werkzaamheden uit. Ga naar een gespecialiseerd reisbureau om uw vakantie te plannen. Zij adviseren wat je moet meenemen, wanneer je het beste kan vertrekken en wat de mooiste en meest rustgevende vakantieoorden zijn. Op deze manier ga je met een gerust hart op reis en kom je uitgerust terug van die welverdiende vakantie.

Your System, our CARE
Een specialist inschakelen om je te ontzorgen kan je natuurlijk ook voor je IT omgeving toepassen. Wij nemen graag de operationele zorg rond de ICT infrastructuur van jouw organisatie van je over. Gebaseerd op onze 4 kernbegrippen: Continuity, Availibility, Reliability en Expertise (your System, our CARE) zorgen wij ervoor dat uw infrastructuur gewoon doet wat ervan wordt verwacht, nu en in de toekomst.
i3 Groep is de specialist op het gebied van Compute & Storage, al 20 jaar lang. Wij denken mee, adviseren, leveren en beheren alle server en storage vraagstukken, zowel on-premise of zetten de eerste stappen naar de cloud. En natuurlijk niet alleen tijdens de vakanties.

Raymond Beijen