Historie

De naamgeving i³ Solutions, lntegrating Information lnfrastructures, is geïntroduceerd door de oprichters tijdens het nieuwe millennium en is gekoppeld aan hun visie om data (informatie) op een geïntegreerde manier op te slaan waardoor het op een snelle, veilige en betrouwbare wijze beschikbaar gesteld kon worden. Deze visie wordt nog steeds gehanteerd binnen i³ groep.

Wat doen wij?

i³ groep helpt organisaties die willen transformeren naar een krachtige moderne digitale onderneming. Dat doen wij door uiterst betrouwbare, veilige en effectieve IT oplossingen te ontwerpen, leveren en beheren. Modulair en flexibel. Opdrachtgevers kiezen voor i³ groep omdat wij naast onze jarenlange ervaring ook een bewezen trackrecord hebben. Wij zijn een oerhollandse en onafhankelijke onderneming, wat betekent dat wij altijd een objectief en eerlijk advies voorstaan.

Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Met een enthousiast team geven wij dagelijks invulling aan de wens van onze klanten om op basis van real-time informatie de prestaties van hun organisaties verder te verbeteren.  Wij hebben professionals met uiteenlopende competenties en expertises in huis, van solution consultants tot healthcare specialisten en van application engineers tot enterprise architects. Met een uitstekend trackrecord en als middelgrote Nederlandse IT-organisatie koesteren we een nuchtere en praktische aanpak. In de afgelopen twee decennia is i³ groep uitgegroeid van een storage integrator tot een gerenommeerde IT onderneming voor Innovatieve Informatie Infrastructuren.

Bij i³ groep werken gepassioneerde IT Professionals. Ervaren specialisten die hun sporen verdiend hebben en kennis van branche/ industrie waarin u zich beweegt. Gedegen consultants die weten waar ze het over hebben en de problematiek herkennen waar u in uw branche/ industrie tegenaan loopt. Als i³ groep zien wij het als onze missie om voor opdrachtgevers betrouwbare, doordachte IT-oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Oplossingen die hen in staat stellen bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, met de zekerheid dat belangrijke informatie altijd veilig en direct beschikbaar is. 

We Design, Deliver & Manage IT

Om bij te blijven moet je continu in beweging blijven en dat is precies wat wij bij i³ groep doen. Of het nu gaat om vraagstukken rondom data, de effectiviteit door betere informatie te vergroten of om processen binnen organisaties beter te stroomlijnen. Onze teams zijn multidisciplinair samengesteld uit technische experts, solution & business consultants en IT architecten. Daarmee beschikken we over de noodzakelijke ervaring en expertise om een gedegen gesprekspartner te zijn. Ons uitgangspunt is dat we de beste oplossing voor u creëren. Nu, maar ook in de toekomst 

 

 

MVO

Onze organisatie staat midden in de samenleving en wil op een positieve manier, met oog voor die samenleving, ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen programma of project. Het is verankerd in ons DNA en de manier waarop we zaken doen. En bij al onze activiteiten hebben we aandacht voor ons energieverbruik en milieu impact en de wijze waarop en met welke fabrikanten wij samenwerken. Alle inkopen, leveringen en oplossingen zijn van duurzame aard. Duurzaam inkopen is het rekening houden met milieu- en sociale aspecten in alle fasen van het inkoopproces.

 

Kiest u voor i3 groep, dan kunt u rekenen op:

  • Innovatieve, betrouwbare en doordachte IT-oplossingen
  • Hoogste kwaliteit van diensten en oplossingen, gemiddeld een 8,9 van onze CARE klanten
  • Expertise, knowhow en kennis van infrastructuren
  • Bewezen trackrecord en ervaring in Enterprise én Healthcare 
  • Een gedegen en betrouwbaar netwerk van high-end business/IT-partners
  • Relevante ISO-certificeringen binnen IT (9001, 14001 en 27001)