Het vermogen om te kunnen herstellen en de zekerheid van herstellen

Onderwerpen als ransomware, datalekken, DR planning en immutable zijn voor ons dagelijkse kost. Maar wat betekenen deze onderwerpen voor jou? Hoe zeker ben je van het vermogen om te kunnen herstellen? De continuïteit van je bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van je zekerheden binnen je ICT omgeving. Laten we hierover in gesprek gaan en kom op donderdag 30 november naar onze kennissessie in s’-Hertogenbosch.

Programma kennissessie

10.00 uur: Ontvangst deelnemers
Sessie 1: Managed Protection – Voorkomen en herstellen zijn de speerpunten van Managed Protection. Hoe zorg jij voor een betrouwbare beveiliging van jouw data? 
Spreker: Glenn Engelen

Sessie 2: DR-planning dienst – Het tot stand komen van een toepasbaar plan, de dienstverlening om gezamenlijk het plan te testen en actueel te houden.
Spreker: Peter van der Torn 


Sessie 3: Data Vault – Immutable data kopie, een zekerheid dat data integer is en blijft.
Spreker: Wouter Jansen 

Sessie 4: Assured Recovery – De zekerheid dat een data restore altijd succesvol is.
Spreker: Rob Mooij

12.15 uur: Na afloop van deze sessies nodigen wij je uit om samen met ons te genieten van een lunch, waarbij ruimte is om met elkaar te sparren over dit onderwerp.  Dit is dé kans om waardevolle kennis op te doen en jouw databeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Meld je aan voor deze kennissessie

Wat kan i³ groep voor je doen?

Wij helpen organisaties downtime en gegevensverlies te minimaliseren, door middel van onafhankelijk advies dat past bij jouw organisatie. Onze back-up specialisten kunnen samen met jou een uitvoerbaar en getest DR-plan opstellen, zodat er in het geval van een aanval een uitvoerbaar herstelplan klaarligt.
Bekijk de mogelijkheden via onderstaande link.

DR-planning