Haal de meeste waarde uit uw data

Spectrum Scale

Ondernemingen en organisaties creëren, analyseren en bewaren meer data dan ooit tevoren. Degenen die snel inzichten kunnen geven en beslissingen kunnen nemen op basis van deze data lopen voor op hun concurrentie.

Op de juiste inzichten te kunnen geven moet de opslag niet alleen big data- en kunstmatige intelligentie-workloads ondersteunen maar ook traditionele applicaties en tegelijkertijd de beveiliging, betrouwbaarheid en hoge prestaties garanderen.

i3 groep komt als data management specialist deze uitdagingen tegemoet met IBM Spectrum Scale, een krachtige oplossing voor het op grote schaal beheren van gegevens, het doen van analyses en optimale archiverings mogelijkheden. In de Infographic krijgt u in één oogopslag te zien wat deze oplossing voor u kan betekenen. 

Probeer nu gratis 30 dagen

Om de kracht van deze oplossing in de praktijk te beleven en testen kunt u een free trial downloaden (via de webiste van onze business partner IBM). Dan kunt u met eigen ogen zien wat de voordelen zijn.

 

Wilt u meer informatie?

  • Download hier de Infographic
  • Download dan hier de Whitepaper van Silverton Consulting
  • Of bekijk de video die haarfijn uitlegt welke voordelen u kunt behalen 

 

Uiteraard gaan wij graag het gesprek met u aan over u data management uitdagingen. Als expert op het gebied van Hybrid Infrastructures weten wij als geen ander de uitdagaing waar organisatie mee zitten met de continue groei van data. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.Meer weten?

Laat via onderstaand contactformulier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?* Ja Nee

INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES