SENIOR CLIENTMANAGER ENTERPRISE (40 UUR)

Wij zoeken een Senior Clientmanager Enterprise (40 uur), verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en bestaande relaties en het adviseren van specifieke branche gerelateerde software, diensten en IT oplossingen.

Als Sr. Clientmanager binnen onze Business Unit Enterprise ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties en door ontwikkelen van bestaande relaties. Je vertegenwoordigt het i³ groep portfolio bij relaties zodat de overeengekomen doelstellingen c.q. accountplannen worden gerealiseerd. Als Sr. Clientmanager ben je eindverantwoordelijk voor al je accounts. Je benadert pro-actief relaties zodat ontwikkelingen in de markt actief worden bijgehouden en gevolgd, kansen in de markt om omzet te vergroten worden gesignaleerd en gecreëerd en accountplannen zelfstandig worden opgesteld om omzetgroei en doelstellingen bij relaties te realiseren. Daarnaast ben je instaat om concreet invulling te gegeven aan de uitvoering van de eerdergenoemde accountplannen en werk je nauw samen met je interne collega’s waardoor er een optimale klantrelatie ontstaat.

WIE BEN JIJ?

WIE BEN JIJ?

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je minimaal over een HBO werk- en denkniveau en heb je een actief netwerk binnen 1 van de volgende branches: Industrie, Transport, Retail, Finance, Media/Telco met minimaal 5 jaar aantoonbare succesvolle ervaring in verkoop en acquisitie. Je bent een trusted advisor en een volwaardig gesprekspartner op C-level niveau. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk (technisch en niet-technisch). Je bent klantgericht, ondernemend en een commercieel denker en doener. Het bouwen van relaties en netwerken gaat je eenvoudig af. Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, een teamworker en creatief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tot slot ben je gewend om op verschillende niveaus gesprekken te voeren en te overtuigen.

Wat bieden
wij? & Hoe te
solliciteren

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling:  vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Andela van den Broek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES