Zij delen hun ervaring over samenwerken met i3 Groep

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jeroen Bosch Ziekenhuis voorzag een aantal uitdagingen met de bestaande back-up omgeving. Om toekomstige problemen te voorkomen en te kunnen blijven voldoen aan de behoefte van de organisatie is besloten te investeren in een nieuwe back-up omgeving.

Lees meer

Broekman Logistics

Het komt niet zo vaak meer voor dat bedrijven hun complete IT-omgeving vervangen. Het innovatieve logistieke bedrijf  Broekman Logistics is daar op dit moment mee bezig. 

Lees meer

Isala Klinieken

In Zwolle staat het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland; de Isala klinieken. Jaarlijks vinden er meer dan 550.000 polikliniekbezoeken plaats naast 47.000 klinische opnames en 51.000 dagbehandelingen.

Lees meer

Adelante

Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsreïntegratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten. Het motto van Adelante: haal het beste uit jezelf. Samen met de cliënt richten ze zich niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wel.

Lees meer

Ijsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis is een ziekenhuis met 390 bedden in Capelle aan den IJssel. Gert van Zuylen, coördinator systeembeheer, is met een team van ongeveer 10 mensen verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van het ziekenhuis.

Lees meer

Gemeente de Ronde Venen

De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur.

Lees meer

Cello

Cello is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in het noordoosten van Noord-Brabant en het zuidwesten van Gelderland. Jong en oud kunnen hier terecht voor wonen, werken en vrijetijdsbesteding.

Lees meer

Medisch Centrum Leeuwarden

Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, voor acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland.

Lees meer

Zorgpartners Midden-Holland

“Wij hebben steeds meer data, die we aan allerlei partijen beschikbaar willen stellen. Verder zie je een heel stuk ICT innovatie in de zorg. Dat varieert van digitale communicatie met mantelzorgers tot domotica toepassingen en zorg op afstand. Dit is allemaal IP gebaseerd dus dat stelt specifieke eisen aan je netwerk."

Lees meer

Poiesz

Poiesz Supermarkten BV is een familiebedrijf in het noordoosten van Nederland met 68 supermarkten.

Lees meer

 “Bij Ikazia staat zorg voor de patiënt voorop. ICT is de afgelopen jaren telkens belangrijker geworden voor ziekenhuizen; je kan gerust stellen dat de beschikbaarheid van ICT van levensbelang kan zijn. Om verstoringen en vertragingen te voorkomen hebben we besloten onze ICT omgeving en ondersteuning verder te moderniseren en professionaliseren. Daarbij werken we nauw samen met i³ groep.”

Lees meer

Janssen Fritsen

In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richt het bedrijf zich op het bewegingsonderwijs en de turnsport.

Lees meer
INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES