Ortec Finance


Terug naar overzicht

Ortec Finance klaar voor groei dankzij innovatieve infrastructuur van i³ groep

Klanten wereldwijd betere financiële beslissingen laten nemen door middel van kennis, wiskundige modellen en informatietechnologie: dat is de basis waarmee Ortec Finance haar klanten vooruit helpt in een complexer wordende wereld. Om haar ambities te vervullen kiest Ortec Finance voor een nieuwe IT-infrastructuur, ontworpen en geleverd door i³ groep.

Ortec Finance gebruikt in haar dienstverlening een breed scala aan complexe wiskundige modellen. Naast dat deze modellen de nodige kracht en flexibiliteit van de IT-infrastructuur vragen is voor het draaiende houden van de organisatie ook de beschikbaarheid van IT van levensbelang. i³ groep vertaalt de behoeften die horen bij de bedrijfsprocessen van Ortec Finance naar een nieuwe technologische infrastructuur. Klanten van Ortec Finance stellen steeds hogere eisen met betrekking tot de beveiliging en antwoordsnelheid: uitdagingen die met de nieuwe infrastructuur opgelost worden.

Innovatie en zekerheid

i³ groep levert Ortec Finance het innovatieve Synergy platform van HPE, gecombineerd met management-, virtualisatie- en back-up & recovery software. Hiermee staat een solide, schaalbaar en 24x7 beschikbaar platform waarmee men sneller antwoord kan geven op alle bestaande en nieuwe vragen van klanten.

Armando dos Santos Gomes, Sales Manager van i³ groep ziet de toekomst groen in: "We zijn zeer trots dat Ortec Finance voor ons kiest. Door inzet van innovatieve technologie zijn wij voor Ortec Finance niet alleen in staat de Total Cost of Ownership maar ook de CO2 uitstoot te verlagen. Daardoor dalen de operationele kosten zonder dat hoeft te worden ingeboet aan performance of toekomstige ambities."

INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES