Professional services

Geen klant is gelijk: een succesvolle aanpak is altijd afgestemd op de klantorganisatie.

Ziekenhuizen worden steeds meer afhankelijk van hun data. PACS spugen images, EDP systemen zitten vol met noodzakelijke informatie om de behandelingen en operaties goed te kunnen uitvoeren. Zij zijn niet te vergelijken met andere data verwerkende bedrijven, hun infrastructuur bevat ziekenhuis specifieke onderdelen met veel gevolgen voor hun technische infrastructuur.  

 

CONSULTANCY

Modaliteiten en standaarden zijn heel anders dan in iedere andere markt, denk aan het PACS en andere beeldvormende systemen en standaarden als DICOM en HL7; De performance van het EPD en VNA/PACS moet te allen tijde, 24x7, optimaal zijn. Storingen of trage systemen hebben direct een impact op leven en dood; Ziekenhuizen wisselen gigantisch veel data uit met ketenpartners via speciaal voor de zorg ontworpen infrastructuren, bijvoorbeeld XDS. 

Business consultancy

Onze business consultants zijn de specialisten op het gebied van datamanagement in de zorg. Zij begrijpen wat er nodig is om data op een veilige manier op te slaan en op de juiste manier ter beschikking te stellen. Zij maken een vertaalslag van uw zorgpaden naar wat dat betekent voor het datamanagement. Daarbij niet alleen rekening houdend met de situatie van vandaag, maar ook met die van morgen. Denk bijvoorbeeld aan data die patiënten in toenemende mate thuis verzamelen. Of aan het ontstaan van regionale samenwerkingsverbanden waarbinnen nog meer data wordt uitgewisseld dan nu al het geval is.

IMPLEMENTATIE

Solution consultancy

Onze solution consultants ontwerpen op basis van de input van de business consultants of de expert van de klant een technische oplossing. Zij maken de vertaalslag van data naar architectuur. Daarbij houden ze rekening met alle eisen die verschillende gebruikers stellen ten aanzien van performance, beschikbaarheid, veiligheid en kosten. Zij maken de juiste afwegingen, bijvoorbeeld tussen de gewenste snelheid van het beeldarchief en de kosten. Zij begrijpen de urgentie van de arts, wat hij voor data nodig heeft en eisen die hij daaraan stelt voor de optimale behandeling.

 

Inkoop consultancy

Wij zijn onafhankelijk. Wij creëren hard- en software bestellijsten en regelen de bestelling bij de fabrikanten die de beste oplossing bieden. Wij kunnen onze inkoopconsultants ook een (al dan niet Europese) aanbesteding laten uitschrijven en in de markt zetten.

 

Implementatiediensten

Onze technische consultants verzorgen de implementatie. Zij zorgen ervoor dat de realisatie van een project binnen het vooraf afgesproken tijdschema en budget gebeurt, ook als er ergens in het project dingen tegen zitten. Want in ieder project komen meevallers voor, maar ook tegenvallers. Hoe goed je plan ook is en hoeveel potentiële scenario’s je vooraf ook in kaart brengt, in de praktijk loop je altijd tegen verrassingen aan. Dat zijn de momenten waarop onze medewerkers met hun ervaring en betrokkenheid het verschil maken.

 

Van standaardbouwstenen naar maatwerkMeer weten?

Laat via onderstaand contactformulier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?* Ja Nee

INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES