Actueel

i³ groep toegetreden tot de Intermax Group (IMG)

12 mei 2024

Wij zijn trots om aan te kondigen dat i³ groep is toegetreden tot de Intermax Group (IMG) uit Rotterdam. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven om onze dienstverlening aan klanten en partners nog verder uit te breiden.

Krachten bundelen
Voor ons is IMG de perfecte partner; hun enthousiasme over deze toevoeging aan de groep onderstreept het potentieel voor verdere samenwerking. Als onderdeel van IMG versterken we de solide positie van de groep in het leveren van managed IT-services en managed security in vitale sectoren, zoals de zorg en de overheid.

Bij i³ groep staan we bekend om ons vermogen om complexe on-site IT- en storage-infrastructuren te ontwerpen, te implementeren en te beheren. We zullen blijven opereren als een zelfstandige entiteit, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Na deze overname bestaat IMG uit 7 bedrijven, met in totaal ongeveer 275 medewerkers.

Onafhankelijk
Deze stap past volledig binnen de strategie van IMG om te investeren in toonaangevende ondernemingen op het gebied van innovatieve managed services, Software as a Service (SaaS) en IT-beveiliging. Belangrijk is dat de groep 100% Nederlands en onafhankelijk blijft. We kijken uit naar de kansen die deze samenwerking met IMG met zich meebrengt voor ons, onze klanten en partners.