Over ons

Over i³ groep

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren, ontwerpen, leveren en beheren van IT-infrastructuren, met als doel; optimalisatie. Wij buigen ons al meer dan 20 jaar over datamanagement vraagstukken van eenvoudig tot zeer complex. Onze klanten komen uit verschillende branches, bijvoorbeeld: gemeenten, ministeries, retailers, onderzoeksinstituten, fabrikanten, en gezondheidszorg in de breedste zin van het woord.
Of het nu gaat om datamanagement of dataprotection in samenwerking met onze klanten vinden wij de juiste oplossing op het gebied van compute, storage, back-up, archive, availability, performance en recovery.

 

Historie

Sinds 2000 ondersteunen wij onze klanten bij het transformeren naar een moderne digitale organisatie. Wij zijn uitgegroeid van een storage integrator tot een gerenommeerde IT-onderneming dat zich iedere dag bezig houdt met Innovatieve Informatie Infrastructuren.
i³ groep staat voor Innovating Information Infrastructures en is onlosmakelijk verbonden met onze missie; organisaties in staat stellen hun doelen te behalen door middel van het leveren, implementeren en beheren van betrouwbare, schaalbare en efficiënte data intensieve infrastructuren.

i³ groep is onderdeel van de Intermax Group (IMG)

Sinds april j.l. zijn wij toegetreden tot de Intermax Group (IMG), een netwerk van gespecialiseerde IT-bedrijven. IMG, opgericht in 1994, is landelijk actief en bestaat uit zeven IT-bedrijven: Intermax, Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly, Guida én nu dus ook i³ groep. Dit allemaal met ruim 250 medewerkers met kantoren in Rotterdam, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Bodegraven en ’s-Hertogenbosch.

Elk IMG lid heeft zijn eigen specialisatie:

  • Bizway Biedt voor MKB organisaties  managed hosting en werkplekbeheer, maatwerkoplossingen, en ondersteuning bij het herstellen van IT-infrastructuren na cyberincidenten.
  • Gridly levert diensten gebaseerd op Microsoft Azure en Microsoft 365, zoals “Navigator 365”, waarbij ze advies, ondersteuning en beheer bieden voor een veilige en kosteneffectieve IT-omgeving.
  • Guardian360 is de bewaker van complexe IT-infrastructuren. Ze bieden een volledig managed vulnerability management systeem dat aan internationale en Nederlandse normen voldoet.
  • Guida biedt managed Kubernetes-diensten, waarbij ze organisaties helpen bij het beheren van hun containerized cloud platforms
  • Intermax Cloudsourcing is de keuze voor organisaties in vitale sectoren waar extreem betrouwbare en veilige cloud en IT-infrastructuren essentieel zijn.
  • NFIR is de expert in IT-forensics en incident response. Ze bieden 24×7 ondersteuning bij cyberincidenten en digitale fraude, en helpen organisaties bij het beperken van schade en het veiligstellen van digitaal forensisch bewijs
Lees meer

Kies je voor i³ groep dan kan je rekenen op:

Betrouwbare en weldoordachte IT-oplossingen

Vaste en kundige contactpersonen

Infrastructuren, datamanagement en datarecovery zitten in ons DNA

Onafhankelijk advies; wij ontwerpen de beste oplossing

Een dedicated Healthcare team dat de taal spreekt van de dokter

Support voor al onze klanten, tot 24x7

MVO

Onze organisatie staat midden in de samenleving en wil op een verantwoorde manier ondernemen. Wij gaan doordacht en vooruitstrevend om met MVO-aspecten waar wij als bedrijf invloed op hebben. Dit zijn kleine stappen, maar vele stappen maken uiteindelijk het verschil. Ons MVO-beleid is gebaseerd op People, Planet en Profit, waarbij wij aandacht hebben voor ons energie-verbruik, onze impact op het milieu, beschikken over een elektrisch wagenpark en ons inzetten voor meerdere goede doelen. Ben jij benieuwd naar hoe wij dit doen? Maak via onderstaande link kennis met onze duurzame manier van (samen)werken.

LEES HIER MEER OVER ONS MVO BELEID

i³ groep is altijd op zoek naar talent. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende en inspirerende werkomgeving en ben je toe aan een vervolgstap in je carriere of juist op zoek naar een leuke leerplek? Aarzel niet langer en stuur je CV en motivatie naar vacatures@i3-groep.nl

Werken bij i³ groep

i³ groep is een snelgroeiende IT-organisatie in Nederland. Onze medewerkers weten van aanpakken, zijn expert in hun vakgebied en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. We kunnen je wel vertellen hoe fantastisch het is om bij en voor i³ groep te werken, maar dat kan een van onze collega’s je beter vertellen:

“Bij i³ groep staat klanttevredenheid en innovatie voorop. Dit wordt gerealiseerd door het team een fijne werkomgeving te bieden maar ook door volop ruimte te geven aan persoonlijke ontwikkeling. Naast dat we als team samenwerken aan uitdagende projecten, is er bij i³ groep ook tijd om je collega’s uit te dagen voor een potje poolen of te gamen op de PlayStation.”

De kracht van samenwerking

Je wilt altijd de beste oplossing voor jouw IT-uitdagingen, of dit nu gaat om het beste advies, de mooiste technologische oplossing of de slimste visie op hedendaagse uitdagingen. Om de optimale oplossing te kunnen bieden, omringen wij ons met de beste partners. In ons DNA hebben wij de kennis om elke uitdaging op te pakken, maar soms werken we samen met andere partijen die onder onze verantwoordelijkheid voor jou de klus klaren. i³ groep zorgt voor de architectuur, het grote plaatje en de kennis om vervolgens, met onze consultants en de beste specialisten uit het veld, jouw project tot een succes te maken. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen in de IT nauwlettend in de gaten en blijven ons partnerlandschap continu aanvullen.

SAMENWERKEN? LAAT HET ONS WETEN

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, feedback of kunnen wij je op een andere manier van dienst zijn, laat het ons weten. Wil je meer weten over een van onze diensten, over onze projecten of over onze aanpak? Wat je vraag ook is, wij staan je graag te woord via telefoon, e-mail of in een live gesprek. Je kan het onderstaande formulier invullen, maar uiteraard staan wij je ook graag telefonisch te woord.

    Utopialaan 28, 5232 CE ’s-Hertogenbosch