ACCOUNT MANAGER ENTERPRISE (40 UUR)

i³ groep is in veel marktsegmenten actief. Wij hebben specialistische kennis en diensten ontwikkeld voor een aantal sectoren zoals overheid, logistiek en de financiële sector. Als Enterprise team binnen i3 groep kennen wij deze sectoren bijzonder goed, begrijpen wij de uitdagingen die hier liggen en bieden wij oplossingen die aansluiten bij de vraagstukken die hier spelen. 

Als Accountmanager Enterprise ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties in deze marktsegmenten. Je vertegenwoordigt het i3 groep portfolio bij (nieuwe) relaties zodat de overeengekomen doelstellingen c.q. accountplannen worden gerealiseerd. Als Accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele sales traject dat wil zeggen van de initiële afspraak tot het tekenen van het contract. Om dit te bewerkstelligen benader je pro-actief nieuwe klanten en prospects zodat ontwikkelingen in de markt actief worden bijgehouden en gevolgd, kansen in de markt om omzet te vergroten worden gesignaleerd en gecreëerd, accountplannen worden opgesteld om omzetgroei en marge bij nieuwe of bestaande klanten te realiseren en er concreet invulling wordt gegeven aan de uitvoering van de eerder genoemde accountplannen. Daarnaast treedt je op als businesspartner en werk je nauw samen met je interne collega’s waardoor er een optimale klantrelatie ontstaat.

WIE BEN JIJ?

WIE BEN JIJ?

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 2 jaar aantoonbare succesvolle ervaring in de verkoop en acquisitie binnen de ICT. Je bent een volwaardig gesprekspartner en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk (technisch en niet-technisch). Kennis van de sectoren overheid, logistiek en financieel heeft de voorkeur. Je bent klantgericht, ondernemend en een commercieel denker en doener. Het bouwen van relaties en netwerken gaat je eenvoudig af. Je bent sociaalvaardig, gedreven, initiatiefrijk, een teamworker en creatief. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Tot slot ben je gewend om op verschillende niveaus gesprekken te voeren en te overtuigen.

Wat bieden
wij? & Hoe te
solliciteren

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie die vraagt om kennis, expertise, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris. Een dynamische werkomgeving in een team van gedreven en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen per e-mail naar onze HRM afdeling: vacatures@i3-groep.nl ter attentie van Andéla van den Broek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

INNOVATING    INFORMATION    INFRASTRUCTURES