Uw Infrastructuur in veilige handen

Managed Services

Een up to date IT omgeving is van absolute noodzaak om als organisatie succesvol te zijn en te blijven. De keerzijde is dat aan deze afhankelijkheid ook een prijskaartje hangt. Aanschaf, onderhoud en beheer stijgen, laat staan de kennis die hiermee is gemoeid. De benodigde investeringen in apparatuur en mensen trekken een zware wissel op het werkkapitaal van uw organisatie: het geld dat u investeert in hard- en software investeert u natuurlijk liever in uw volgende productinnovatie waarmee u de concurrentie op achterstand zet.

Wij stellen u voor:

Draai het om

Wij nemen graag de operationele zorg rond de ICT infrastructuur van uw organisatie van u over. En dat kúnnen we. Gebaseerd op onze 4 kernbegrippen: Continuity, Availibility, Reliability en Expertise (your Data, our CARE) zorgen wij ervoor dat uw infrastructuur gewoon doet wat ervan wordt verwacht, nu en in de toekomst. Wij garanderen dat in termen van continuïteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en onze deskundigheid.

Natuurlijk zijn hier allerlei keuzes in mogelijk. Wij kunnen een deel van uw infrastructuur in beheer nemen of in z’n geheel. Wij kunnen ook uw apparatuur (hardware en software) overnemen en u vervolgens de infrastructuur als dienst aanbieden, zodat u alleen het feitelijke gebruik betaalt (pay per use). We kunnen hard- en software voor u aanschaffen zodat u nooit voor (hoge) investeringen komt te staan. We kunnen beheer on-premise uitvoeren of uw rekencentrumfaciliteiten opbouwen op een externe locatie. Wij staan daarbij volledig garant voor een veilige opslag van data op Nederlandse bodem.

We Design, Deliver & Manage IT

  • 7x24 pro-actieve monitoring
  • Pro-actieve support, voornamelijk op afstand echter indien noodzakelijk, ook on-site
  • Centraal management waardoor u kunt profiteren van schaalgrootte voordelen
  • Gepland onderhoud, dit kan betrekking hebben op zowel hardware onderhoud als software en firmware updates
  • Een financieringsmodel dat voor u eenvoudiger, meer voorspelbaar is en niet drukt op uw investeringen.

Altijd voldoende capaciteit

CUSTOM CARE

Dé klant bij ons bestaat niet, u echter wel. Waarmee we maar willen zeggen dat elke situatie bij elke klant uniek in z’n soort is. Onze Managed Services contracten zijn daarom altijd maatwerk. Samen met u gebruiken wij onze jarenlange ervaring met Managed Services dienstverlening om voor u een op maat samengesteld dienstenpakket samen te stellen, gebaseerd op uw specifieke organisatie en informatiehuishouding.

Met onze Managed Services dienstverlening nemen wij de beheer- en groeizorgen rond uw infrastructuur en platform uit handen. U kunt uw medewerkers inzetten op innovatie en vernieuwing. Wij zorgen voor de noodzakelijke CARE zodat u uw focus kunt richten op ICT zorginnovatie en – ontwikkeling.Meer weten?

Laat via onderstaand contactformulier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?* Ja Nee