Flexibele en kosteneffectieve infrastructuur

De digitale transformatie gaat vrijwel nergens zo snel als in de zorg. Iedere zorgorganisatie heeft zijn patiënten- en cliëntendossiers gedigitaliseerd en vrijwel alle innovatie komt voort uit digitale toepassingen.  Hét fundament waarop deze toepassingen draaien is de infrastructuur. i³ groep analyseert, adviseert en implementeert uw datacenter infrastructuur. i³ groep helpt u bij het maken van de juiste keuzes op korte en lange termijn, op zo’n manier dat schaalbaarheid en flexibiliteit hand in hand gaan met kosteneffectiviteit.

WE DESIGN

Compute, data storage en data security : optimaliseer uw datacenter omgeving van core tot cloud

i³ groep is gespecialiseerd in zowel on- als off-premise infrastructuren.  Aan de hand van gestelde eisen en wensen optimaliseren van uw datacenter infrastructuur. Een infrastructuur design is daarnaast gebaseerd op verkregen meetgegevens waarbij wij ook gebruik maken van kunstmatige intelligentie (AI) voor de analyse van de betrokken infrastructuur componenten.

Onze infrastructuur consultancy diensten zijn op het leveren van kennis en kunde op het juiste moment met de juiste inhoud gebaseerd. Of dit nu vooraf is in een oriënterende of adviserende rol of in een controlerende of toetsende rol.

WE DELIVER

Compute, data storage, data center network: leveren, installeren en implementeren van datacenter infrastructuur.

De infrastructuur oplossingen worden on-premise in een private cloud, vanuit een public cloud of als hybride cloud omgeving gerealiseerd: u kiest op basis van ons advies welke oplossing het beste bij uw organisatie en doelstellingen past. i³ groep levert, installeert en implementeert.

WE DESIGN, DELIVER AND MANAGE IT

WE MANAGE

Monitoring en beheer: modulair opgebouwde IT beheerdienst met aanvullende adviesdiensten.

Een hybride infrastructuur omgeving is meer dan techniek alleen. i³ groep heeft specialistische kennis op het gebied van managed informatie infrastructuren in huis. Gebaseerd op onze vier kernbegrippen, Continuity, Availability, Reliability , Expertise (CARE), leveren wij u de best passende dienst bij uw bedrijfsproces.

U krijgt te maken met SLA's van verschillende dienstverleners, wet- en regelgeving en verschillende factuurstromen. Om al deze processen af te stemmen op uw organisatie biedt i³ groep in haar dienstenportfolio advies rondom wet- en regelgeving en de mogelijkheid om datacenter storage- en computeresources af te nemen via één geconsolideerde factuur af te rekenen naar gebruik.

Hybride cloud
Cloud is meer dan techniek
afbeeldingen/stock/archivering.jpg
Data lake
De waterbron in haar natuurlijke staat
afbeeldingen/stock/Storage.jpg
Software Defined Datacenter
Flexibiliteit en slagkracht
afbeeldingen/stock/Software-defined-datacenter-14.jpg
Data security
Niets doen is geen optie
afbeeldingen/stock/Hyper-Converged-infrastructures.jpg


Meer weten?

Laat via onderstaand contactformulier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?* Ja Nee