Altijd en overal direct de juiste informatie

Al uw documenten verzameld en centraal benaderbaar? Altijd vanuit het ERP-, CRM- of HRM-systeem toegang hebben tot alle bijbehorende e-mails en Word-, Excel- of PDF-documenten? Uw dossiers altijd compleet en up-to-date? Dat kan met de Enterprise Content Management (ECM)-oplossing van i³ groep​.

 

Breng structuur in ongestructureerde data

Breng structuur in ongestructureerde data

Organisaties beschikken over veel meer ongestructureerde data dan ze zelf beseffen: e-mails, Word-, Excel-, en Powerpoint-documenten, scans van papieren documenten, foto’s, video’s, PDF-bestanden en ga zo maar door. Die documenten worden opgeslagen op verschillende locaties: op netwerkschijven, in SharePoint, in het e-mailprogramma. Nergens is er een integraal overzicht van alle data die bij een bepaald dossier of thema hoort. Medewerkers verliezen iedere dag opnieuw veel tijd met het bij elkaar zoeken van die informatie in versnipperde applicaties en systemen. En dat terwijl ze hun eigenlijke werk vaak uitvoeren in een core-applicatie, zoals ERP, CRM of HRM.

Meer informatie?


Neem dan contact met ons op.

ECM speelt in op meerdere behoeften van managers
en medewerkers
 

  • Medewerkers hebben een compleet beeld van het dossier waaraan ze werken. Wat betekent dat ze sneller, maar ook betere beslissingen nemen. Oftewel de kwaliteit neemt toe, terwijl de kosten dalen.
  • Multidisciplinair overleg verloopt sneller omdat het dossier altijd compleet is: alle e-mails, briefwisselingen en andere relevante informatie hangen onder het desbetreffende dossier.
  • Met rollen en rechten kan worden bepaald wie toegang mag hebben tot welke data. Daardoor kunnen organisaties veel eenvoudiger voldoen aan de privacyrichtlijnen zoals de AVG.
  • Data kan eenvoudig worden gedeeld met andere schakels in de keten, waarbij bovendien softwarematig kan worden afgedwongen welke data wel en niet gedeeld mag worden in het kader van de AVG.
  • Met businessrules kunnen organisaties eenvoudig voldoen aan de wettelijke bewaarplicht alsmede selecties maken welke data ze na de wettelijke termijn wel of niet willen bewaren.
  • Dure migraties door een vendor lock-in behoren tot het verleden omdat het ECM van i³ groep volledig ‘vendor neutral’ is.

Is het Case Management of ECM?

Deze versnippering van informatie gaat ten koste van de effectiviteit en efficiency van processen, maar ook van het werkplezier van uw medewerkers. Zij moeten immers continu switchen tussen verschillende systemen om alle gestructureerde en ongestructureerde informatie compleet te krijgen.

ECM maakt hieraan een eind. Wij noemen onze oplossing ECM, wat staat voor Enterprise Content Management, omdat we alle ongestructureerde data op één platform samenbrengen en verbinden met gestructureerde data. In organisaties die complexe klantaanvragen afhandelen hanteren ze hiervoor vaak de term Case Management, denk bijvoorbeeld aan vergunningsaanvragen of de aanvraag van een levensverzekering of hypotheek.

Welke naam je het beestje ook geeft, de kern is hetzelfde: medewerkers hebben vanuit de hoofdapplicatie waar ze in werken altijd alle informatie bij de hand. Wij maken werken leuker, efficiënter én makkelijker doordat we medewerkers vanuit hun core-applicatie toegang bieden tot alle onderliggende ongestructureerde data.  Medewerkers kunnen hun werk zo in één applicatie doen, zonder work-arounds of omslachtige processen.

 

En informatieplatform. Onbeperkte mogelijkheden.

Onder de motorkap van i³ groep ECM bevindt zich de ECM-oplossing Hyland OnBase. OnBase is een centraal archief voor al uw ongestructureerde data, ongeacht in welk bestandsformaat dat is opgeslagen. Het archief kan worden ontsloten via de core-applicaties van een organisatie, zoals ERP, CRM of HRM, en wel op zo’n manier dat medewerkers direct alle relevante informatie bij het juiste record hebben, zonder te hoeven zoeken. Op deze manier is een dossier dus altijd compleet. 

Wilt u zelf een contentspecifieke applicatie ontwikkelen, bijvoorbeeld een applicatie waarin medewerkers van een afdeling eenvoudig kunnen samenwerken aan documenten? Dat kan. Hiervoor biedt OnBase een low code ontwikkelplatform

Sterke combinatie:
i3 Groep en Hyland

Hyland is door Gartner gekozen tot Leader in het Magic Quandrant voor Content Services Platforms. Het bedrijf investeert maar liefst 30 tot 40% van het onderhoudsbudget in R&D en doorontwikkeling van het platform. In totaal werken meer dan 1000 ontwikkelaars aan deze oplossing.

i³ groep is specialist in het integreren van informatie-infrastructuren. Wij helpen organisaties bij hun digitale transformatie. Door onze jarenlange specialisatie in administratieve processen weten we tegen welke uitdagingen organisaties aanlopen die grote hoeveelheden informatie verwerken. We kennen de uitdagingen van het management, dat een kortere doorlooptijd wil realiseren tegen lagere kosten. Maar ook de uitdagingen van medewerkers, die zeker bij complexe situaties veel tijd kwijt zijn met het bij elkaar zoeken van alle relevante data. Onze oplossingen komen tegemoet aan de behoeften van beide doelgroepen.

 

 

 

Blijf de wereld voor

We maken als i³ groep echt hét verschil door verder te kijken dan onze neus lang is en dan de vraag die ons initieel gesteld wordt. We kijken verder dan de organisatie en verder dan de markt(en) waarin een onderneming of instelling zich begeeft en opereert. We kijken vooruit. Waarbij trends, marktontwikkelingen en onze specialistische kennis en expertise altijd de basis zijn voor de implementatie van doordachte IT-oplossingen. Alleen zo - is onze overtuiging - blijf je de wereld voor.

Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak.