Home

Welkom!

De doelstelling van i³ groep is het integreren van informatie infrastructuren. Sinds 2000 zijn wij als server en storage integrator trusted advisor voor vele organisaties in zowel enterprise, public, general business en het healthcare segment. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden informatie infrastructuren. Door explosieve datagroei en marktontwikkelingen heeft i³ groep zich de afgelopen jaren van server en storage integrator tot onafhankelijk adviseur en totaalaanbieder van IT-infrastructuur oplossingen (IaaS en PaaS) ontwikkeld.

IT as a Service is een veelgehoorde term en is realiteit. De focus is om organisaties naar hun volgende generatie IT-infrastructuur te begeleiden. Wij nemen de zorg voor de IT-infrastructuur uit handen en faciliteren organisaties om naar een hybride cloudomgeving toe te groeien.

Meer over i³ groep »

 • Nieuws

  Refresco: Met i³ groep hebben we een relatie voor de lange termijn opgebouwd.

  Lees meer

  Blog

  Software-Defined Data Center is geen quick fix

  Lees meer

  Blog

  Nico Drost, CIO Erasmus Ziekenhuis - “Onze grootste uitdagingen zijn: explosieve datagroei, security en IT-beschikbaarheid”

  Lees meer

  Nieuws

  Eerste editie i³ groep On Air druk bezocht succes

  Lees meer

 • Blog

  Innovatie in IT centraal tijdens i³ groep On Air evenement

  Lees meer

  Nieuws

  Rivas Zorggroep vertrouwt op zorgeloos beheer van i³ groep

  Lees meer

  Nieuws

  Ijsselland Ziekenhuis: “We hebben een ontzettend goede klik met de mensen van i³ groep.”

  Lees meer

celloWe hadden direct een goed gevoel bij i³ groep. Ze gaven een degelijke presentatie, geen verkooppraatje, een verhaal uit eigen ervaring.

Will de Laat, hoofd ICT, servicedesk en receptie van Cello

Lees meer »

Alle testimonials